Het Buurtcomité Neemt Afscheid: E-Mail Aan Sympathisanten

3 september 2020.

Geachte buurtbewoner,

Het is alweer enige tijd geleden toen u uw e-mail adres aan het Buurtcomité Havenstraat gaf omdat u bezorgd was over de komst van de British School of Amsterdam naar de Schinkelbuurt.

Het buurtcomité heeft zich de voorbije paar jaar uitgebreid met deze zaak bemoeid, onder meer d.m.v. bezoek aan, en organiseren van voorlichtingsavonden; gesprekken met de BSA; met hulp van de Wijkraad Zuid - West schrijven van zienswijzen; inspreken bij de stadsdeelcommissie Zuid; huis-aan-huis, en onder ‘BSA ouders’ verspreiden van pamfletten; een verzoek voor een voorlopige voorziening bij de rechter, en ten slotte een beroepsprocedure bij de rechtbank.

Door middel van ons weblog hebben we u voor zover mogelijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Het heeft helaas niet mogen baten: de BSA aan de Havenstraat lijkt onafwendbaar. De bouw gaat, weliswaar met horten en stoten, verder.

Nu ook het laatste beroep bij de Amsterdamse Rechtbank is afgewezen gooien we er, voorlopig althans, het bijltje bij neer. Pas wanneer de door ons verwachte verkeerschaos, veiligheidsrisico’s en geluidsoverlast zullen ontstaan, zal de buurt weer van ons, en dan hopelijk ook van u horen.

Ook het weblog zal na dit item niet meer worden bijgewerkt, tenzij zich nog verrassende ontwikkelingen voordoen. Het blijft wel online, en ook ons e-mail adres, buurtcomitehavenstraat@gmail.com blijft actief.
 
Bij deze bedanken we al onze sympathisanten en de Wijkraad Zuid - West voor de belangstelling en de steun.

Blijf gezond, het ga u goed, met een hartelijke groet,

Buurtcomité Havenstraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten