AT5 Brengt Chaos Rond BSA In Beeld.

 22 juni 2021.

Vandaag is er door AT5 een reportage gemaakt rond de BSA. volgens de planning is de school in de buurt onderwerp van gesprek in het nieuws van 18.00 uur.

De reporter stond tijdens de ochtend drukte bij het Haarlemmermeercircuit, middenin het verkeersgewoel en de stank van het autoverkeer. De BSA had de camera al vroeg in de gaten, en stuurde er meteen een onderdirecteur op af.

Tijdens het maken van de video ontstond ernaast een scheldpartij waarbij een verkeersregelaar doelwit was van een automobilist. Deze stapte even later uit zijn auto om e.e.a. nog voort te zetten. Het is een typerende illustratie van de frustratie en de stress die de verkeerschaos rond deze BSA teweeg brengt.


Videofragment: de boze automobilist.

Ook kwam het Early Years schoolplein aan bod. De geluidsoverlast door schreeuwende kinderen was overduidelijk op deze locatie.

De onderdirecteur blijkt een haast volledige baan te hebben aan het wegwerken van ongenoegens die leven in vrijwel alle omliggende straten. Hij vertelde te werken aan weer een nieuwe ronde van voorlichting, informatie en sussen.

De tijd van praten is reeds lang voorbij. De school is een voldongen feit, en omwonenden worden moe van nog maar weer een praatsessie. LvI.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten